VÅR MISSION

Scenkonst Jönköping är en växande ideell förening som ska främja all professionell scenkonst i Jönköpings kommun av hög kvalitet. Dessutom ska föreningen bidra till kultur som kännetecknas av kontinuitet, kvalitet och mångfald. Samtidigt vill vi även förbättra arbetsvillkoren för fria scenkonstaktörer i kommunen och regionen genom att stärka samarbetet mellan olika producenter och arrangörer.

Föreningen vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Föreningen ska aktivt arbeta för att motverka all form av diskriminering.


Vi vill

* främja scenkonst som konstart

* visa vår publik och allmänheten scenkonstutbudet som finns i Jönköping.

* underlätta kontakt, erfarenhetsutbyte och samarbete mellan medlemmarna

För att uppnå detta

* vill vi träffas regelbundet i form av en scenkonststamtisch.

* genomför vi vissa gemensamma aktiviteter t ex den här hemsidan och i framtiden gemensamma utbudsdagar, gemensam marknadsföring.

Om du vill bli medlem så maila oss gärna så får du veta mer eller bli medlem direkt genom att swisha medlemsbidraget på 100,-/år till 1236090021 (Scenkonst Jönköping). Skriv gärna ditt namn och din mailadress i meddelanderutan så vi kan nå dig med vårt medlemsbrev.

Förresten viste du att vi har flera evenemang per år där medlemmar erbjuds reducerat pris på biljetten?

 

STYRELSEN

Ansiktena bakom Scenkonst Jönköping

 
wolfgang.gif

Kulturutvecklare

WOLFGANG VEITH

Wolfgang är operasångare och socialpedagog i botten. Hans bakgrund kompletteras av en ledarskapsutbildning (Svensk Scenkonst) och långårig erfarenhet som projektledare.