top of page

VÅR MISSION

Scenkonst Jönköping är en växande ideell förening som ska främja all professionell scenkonst i Jönköpings kommun av hög kvalitet. Dessutom ska föreningen bidra till kultur som kännetecknas av kontinuitet, kvalitet och mångfald. Samtidigt vill vi även förbättra arbetsvillkoren för fria scenkonstaktörer i kommunen och regionen genom att stärka samarbetet mellan olika producenter och arrangörer.

Föreningen vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Föreningen ska aktivt arbeta för att motverka all form av diskriminering.


Vi vill

* främja scenkonst som konstart

* visa vår publik och allmänheten scenkonstutbudet som finns i Jönköping.

* underlätta kontakt, erfarenhetsutbyte och samarbete mellan medlemmarna

För att uppnå detta

* vill vi träffas regelbundet i form av en scenkonststamtisch.

* genomför vi vissa gemensamma aktiviteter t ex den här hemsidan och i framtiden gemensamma utbudsdagar, gemensam marknadsföring.

Om du vill bli medlem så maila oss gärna så får du veta mer eller bli medlem direkt genom att swisha medlemsbidraget på 100,-/år till 1236090021 (Scenkonst Jönköping). Skriv gärna ditt namn och din mailadress i meddelanderutan så vi kan nå dig med vårt medlemsbrev.

Förresten viste du att vi har flera evenemang per år där medlemmar erbjuds reducerat pris på biljetten?

Om Oss: About Us

STYRELSEN

Ansiktena bakom Scenkonst Jönköping

Om Oss: Meet the Team
wolfgang.gif

Kulturutvecklare

WOLFGANG VEITH

Wolfgang är operasångare och socialpedagog i botten. Hans bakgrund kompletteras av en ledarskapsutbildning (Svensk Scenkonst) och långårig erfarenhet som projektledare.

bottom of page