top of page

fre 09 aug.

|

Kvarteret Ödlan

Pondlife McGurk

Teateri. Pondlife McGurk är en berättelse om vänskapens styrka och skörhet, hur våra val påverkar vart livet för oss och modet att våga resa sig ur Ankdammen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Pondlife McGurk
Pondlife McGurk

Tid och plats

09 aug. 2019 11:00

Kvarteret Ödlan, Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Påsklovet är slut. Fotbollskillen Martin kommer till en ny skola. Han försöker hitta vänner men den enda som välkomnar honom är den lite udda Simon. Martin vill inte sitta bredvid Simon men det finns ingen annan stol. På lunchen när Martin blir trakasserad av det häftiga gänget kliver Simon emellan och efter det är de vänner. Sida vid sida i klassrummet jobbar de flitigt och på fritiden bygger de en hemlig koja ute i skogen.

Sommarlovet börjar och vänskapsbandet mellan pojkarna växer sig starkare. De klättrar i träden, rusar upp för kullarna och leker på kyrkogården, Simon och Martin drömmer om att bli berömda serieskapare och se hela världen. De blir oskiljaktiga. Fram till den dagen Simon får skulden för något Martin gjort, då allt förändras…

Biljetter

  • Gratisbiljetter

    Biljetten är gratis. Vi är tacksamma om du meddeler eventuella förhinder eller sjukdom via info@scenkonst.nu, så någon annan kan få din plats.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page