VECKA 32

Varje vecka en ny värld med roliga gratis sommaraktiviteter för barn 6-12 år

FREDAG 9/8, KL.11

Teateri. 9-12 år. Pondlife McGurk är en berättelse om vänskapens styrka och skörhet, hur våra val påverkar vart livet för oss och modet att våga resa sig ur Ankdammen.

Påsklovet är slut. Fotbollskillen Martin kommer till en ny skola. Han försöker hitta vänner men den enda som välkomnar honom är den lite udda Simon. Martin vill inte sitta bredvid Simon men det finns ingen annan stol. På lunchen när Martin blir trakasserad av det häftiga gänget kliver Simon emellan och efter det är de vänner. Sida vid sida i klassrummet jobbar de flitigt och på fritiden bygger de en hemlig koja ute i skogen.

Sommarlovet börjar och vänskapsbandet mellan pojkarna växer sig starkare. De klättrar i träden, rusar upp för kullarna och leker på kyrkogården, Simon och Martin drömmer om att bli berömda serieskapare och se hela världen. De blir oskiljaktiga. Fram till den dagen Simon får skulden för något Martin gjort, då allt förändras…

Biljettlänken hittar du längst ner på sidan. Fri entré.

Med stöd av Jönköpings kommun.

Teaterineu.jpg

FREDAG 9/8, KL.11-15

Sportfiskarna kommer finnas på plats mellan 11-15 denna dag. Här får du veta allt kring fisket och kommer även ha möjlighet att testa själv. Drop-in. Alla åldrar. Ingen föranmälan krävs.

Med stöd av Jönköpings kommun.

FREDAG 9/8, KL.11-15 & 13-15

11-15 finns Totte på plats med sina knasiga cyklar. 

13-15 "Cykelfix": Fixa i ordning en egen cykel från Cykelköket eller bli expert på din egen cykel och lär dig allt du behöver veta om hur man mekar som ett proffs. Om man önskar en begagnad cykel från Cykelköket att meka med så kostar det 100kr, annars är allt gratis.

Ingen föranmälan. Först till kvarn.

Med stöd av Jönköpings kommun.

 

076/3936160 (Wolfgang) eller 076/3933689 (Annika)

©2018 by Scenkonst Jönköping.