VECKA 26

Varje vecka en ny värld med roliga gratis sommaraktiviteter för barn 6-12 år

TORSDAG 27/6, KL.11-15

ÄR DU MELLAN 9-12 ÅR OCH NYFIKEN PÅ ATT PROVA PÅ HUR DET ÄR ATT SKAPA TEATER!


Då kan du anmäla dig till Workshop i Teater för barn den 27 juni 11.00-15.00 på Ödlan!

Du kommer att få prova på hur det är att gå in i en roll, och spela någon annan, tillsammans med övriga deltagare. Det viktigaste är att vi skapar en bra känsla tillsammans, så att vi vågar ha kul och göra ”fel” utan att det känns dumt. Spåna fram roliga idéer som vi provar. Stöttar och hjälper varandra! Vågar vara lite galna! Många glada skratt utlovas!

Ledare är Eva Edevik, verksamhetsledare och regissör för Teaterstickorna

Med stöd av Jönköpings kommun.

Edevik (1).jpg

FREDAG 28/6, KL.11

Kulturföreningen Sticket. Musikteater. Familjeföreställning. Rekommenderad ålder mellan 6 - 10 år.

I sagoskogen förbereds det för fest. Både trollet och hans gamle vän William fyller 400 år. Dagen till ära har häxan lagat mardrömsgryta och städat i en hel kvart. Prinsessan är som vanligt på jakt efter en prins och Puck har säkert något lurt i kikaren. Men en oväntad gäst dyker upp i sagoskogen. Någon som har helt andra planer…

En musikteater av och med Kulturföreningen Sticket, inspirerad av William Shakespeares klassiker.

Med stöd av Jönköpings kommun.

midsommarnatt (1).jpg

FREDAG 28/6, KL.12-14

Efter kulturföreningen Stickets föreställning får publiken träffa det konstnärliga Trollet. Trollets tavla av Shakespeare finns med i föreställningen. Med krita och vattenfärg och inspiration från sagoskogen skapar publiken nya konstverk.

Ingen Föranmälan. Först till kvarn. Så kom i tid om du vill vara säker på en plats i kulturföreningen Stickets kreativverkstad :-)

Med stöd av Jönköpings kommun.

FREDAG 28/6, KL.14

Kom till Ödlan och se en lite annorlunda föreställning av Mozarts "Trollflöjten". Minopera kommer att stå på scen tillsammans med en grupp med barn och visa upp resultatet av en teaterworkshop tidigare samma vecka på Smeden i Huskvarna.

En operaklassiker i ny tappning. Och den här gången blir det inte bara opera för barn utan även opera med barn. Upplev hur professionella operasångare står sida vid sida på scenen med ett gäng teaterbegeistrade barn. OCH: även publiken kommer att få vara med som en del i föreställningen. Välkomna till Ödlan!

Med stöd av Jönköpings kommun.

Trollfl_reloaded (1).jpg
 

076/3936160 (Wolfgang) eller 076/3933689 (Annika)

©2018 by Scenkonst Jönköping.